Professionele Website? Vanaf € 395,00 compleet inclusief Hosting - Certo Certius Media Almere

Ga naar de inhoud
.
EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN EIGEN HUISSTIJL
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en hosten van professionele mobiel vriendelijke websites; vanzelfsprekend geheel opgebouwd naar gelang uw wensen.

Vanzelfsprekend ontwikkelen wij onze websites optimaal met een responsive design. De websites die Certo Certius ontwerpt en realiseert zijn dan ook altijd goed zichtbaar op alle schermgroottes, pc’s, computers, smartphones en tablets. Websites die geschikt zijn voor smartphones en tablets worden door Google immers beter weergegeven in de zoekresultaten.

Wij bieden Persoonlijke Aandacht, Kwaliteit en Betrouwbaarheid bij het ontwikkelen van uw website.

Welke boodschap wilt u uitstralen? En welke functionaliteiten wilt u uw bezoekers aanbieden? Al deze wensen bespreken wij met u zodat wij voor u een website op maat kunnen aanbieden.

Het volledige beheer van de website nemen wij voor u uit handen. Dat betekent niet alleen het hosten van het website maar ook het onderhoud van de website.

Certo Certius Nederland Webdesign | Almere
ONZE WERKWIJZE

Voorbespreking
Gedurende de voorbespreking zal aan de hand van uw wensen en onze expertise de vormgeving worden besproken.
Er zal worden gekeken naar uw doelgroep en de huisstijl die u voor ogen hebt. Op basis van deze informatie zal een en ander worden gedocumenteerd in het projectplan.

Design
Wij starten met de ontwikkeling van de website. Alle details zoals besproken en gedocumenteerd in het projectplan zal uiteindelijk resulteren in een eerste versie.
Gedurende de design en bouw van de website informeren wij u continue over de voortgang en zal de eerste versie in een testomgeving kunnen worden bekeken. Vanzelfsprekend ontwikkelen wij responsive websites - websites die zich automatisch aanpassen aan het scherm waarop deze bekeken wordt. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of desktop is.

Oplevering
Nadat de website uitgebreid is getest op werking, functionaliteit en kwaliteit en de puntjes op de i zijn gezet wordt de website 'live' geplaatst.

Evaluatie
Na het 'live' gaan van de website bespreken wij met u de werking, de interpretatie en de verschillende metingen van Google Analytics.
Met deze resultaten kan een vervolgplan worden opgesteld om aanpassingen door te voeren of functionaliteiten toe te voegen aan de website.

.


Search Engine Optimization
Met uw nieuwe website wilt u natuurlijk goed zichtbaar zijn in Google. Dat gebeurt o.a. aan de hand van Search Engine Optimization (SEO).
SEO is het optimaliseren van een website om beter vindbaar te zijn in de verschillende zoekmachines. Aangezien uw website geheel nieuw is wordt deze niet direct bovenaan weergegeven in Google. Dat is echter een kwestie van tijd.

Belangrijke eigenschappen van SEO zijn:
Het gebruik van de juiste metatags.
De juiste opbouw van de pagina’s.
Gebruik van de juiste zoekwoorden die corresponderen met de inhoud van uw website / webpagina.
Social Media op uw website.
Links naar uw website vanaf andere websites.
Het gebruik van juiste titels op de verschillende webpagina's.
De naam en de omschrijving van de afbeeldingen.

Onderhoud van de website
Een website is een dynamisch geheel en zal daarom op zeer frequente basis moeten worden onderhouden. Denk hierbij aan het wijzigen van teksten, het plaatsen van nieuws, een aanbieding of het wijzigen van foto's. Kortom, een website dient up to date worden gehouden voor uw bezoekers.

Een goed onderhouden website betekent:
Meer (tevreden) bezoekers.
Een professionele indruk.
Goed vindbaar.

Op basis van uw website en de te verwachten wijzigingen per jaar bepalen wij met u een onderhoudscontract. Dit contract geldt alleen voor de bestaande website. Voor een complete redesign berekenen wij meerkosten.

Kosten
Vanaf € 395,00 (excl. BTW) heeft u al de beschikking over een website inclusief domeinregistratie en hosting (1e jaar).

U krijgt de beschikking over een website met een persoonlijke design en de functionaliteiten die voor u belangrijk zijn (denk hierbij aan foto's/afbeeldingen, banner, gebruik contactformulier). Tevens maken wij een Google Analytics account aan en begeleiden u bij de interpretatie van alle gegevens.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen!

Professionele Website laten maken? Op zoek naar een professionele website voor zowel particulieren als bedrijven? Dan ben je bij Certo Certius aan het juiste adres! Wij ontwikkelen responsive websites, bouwen websites, ontwikkelen websites, website design, realisatie van websites, hosting en search engine optimization - zoekmachine optimalisatie. Wij maken en onderhouden professionele websites tegen zeer scherpe tarieven. Webdesign in Almere. Website laten bouwen? Website laten ontwikkelen? Website laten realiseren inclusief domeinregistratie en hosting? Certo Certius is een professioneel webdesign en internetbureau in Almere gespecialiseerd in verschillende Internetdiensten zoals Webdesign, Website Ontwikkeling & Realisatie, Hosting, Internet Marketing en Zoekmachine Optimalisatie. Ons webdesign bureau, gevestigd in Filmwijk ontwikkelt, ontwerpt en realiseert responsive websites conform uw specifieke wensen en eisen. Een full service bureau die uw websites realiseert en u tevens begeleidt op het gebied van internetdiensten, internet marketing, SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Website Ontwikkeling, Hosting, Realisatie van Websites, Ontwerpen van Websites, SEO specialist. Professionele responsive website laten maken? Certo Certius is een SEO bureau, webdesign bureau, bureau voor website ontwikkeling in Almere, zoekmachine optimalisatie specialist in Almere. Voor maatwerk voor wat betreft uw professionele website kunt u terecht bij Certo Certius. Website ontwikkelen, realiseren, bouwen, maken inclusief hosting en onderhoud.
Copyright© 2008-2017 | Certo Certius Nederland BV | Almere
Copyright© 2008-2017 | Certo Certius Nederland BV | Almere
Copyright© 2008-2017 | Certo Certius Nederland BV | Almere
Certo Certius Media in Almere
Rex Harrisonstraat 14, 1325 KJ Almere
Certo Certius Media in Almere
Certo Certius Media in Almere
+31(0)6 57019018
Certo Certius Media in Almere
Rekening - NL11KNAB0254995829
Certo Certius Media in Almere
KVK - 32146480
Certo Certius Media in Almere
Certo Certius Media in Almere
Certo Certius Media in Almere
Copyright© 2017 | Certo Certius Nederland BV | Almere
Certo Certius Media in Almere
Certo Certius Media in Almere
Rex Harrisonstraat 14, 1325 KJ Almere
Copyright© 2019 | Ontwikkeld door Certo Certius Media | Almere
Certo Certius Media in Almere
+31(0)6 57019018
Certo Certius Media in Almere
Rekening - NL11KNAB0254995829
Certo Certius Media in Almere
KVK - 32146480
Copyright© 2019 | Ontwikkeld door Certo Certius Media | Almere
Copyright© 2019 | Certo Certius Media | Almere
Terug naar de inhoud